Computer centar Rijeka

U Computer centru Rijeka  koji se nalazi u centru Rijeke na adresi Riva Boduli 7a  nudimo Vam slijedeće usluge.

 •  servis računala, mobitela, monitora, printera i ostale oprema
 • servis laptopa (promjena monitora, spašavanje matičnih ploča ..)
 • ugradnja komponenti kupljenih u našem centru ili donešenih od strane kupca
 • Instalacija antivirusnih programa i čišćenje računala od virusa
 • Spašavanje podataka sa hard diskova te izrada backup-a
 • Izrada i postavljanje mreže
 • Postavljanje Max-adsl-a Max-Tv-a

98 comments

 1. dcelcner says:

  Pozdrav, donesite računalo u servis, taj problem se može rješiti.

 2. dcelcner says:

  Isprika na malo dužem čekanju na odgovor, sustav je mail prepoznako kao spam. Dakle ekran bi došao otprilike oko 1250,00 kn plus ugradnja 150,00. Ali može se lako desiti da naleti i neki rabljeni ekran onda vam ukupan trošak bude cca 900 kn ovisno o tome koliko stranka traži za ekran.

 3. dragana says:

  Pozdrav,

  Imam Acer Aspire 6530 i trebao bi mi novi ekran. Koliko bi koštao novi ekran i zamjena istog?

  Hvala unaprijed i lp,

  Dragana Stojić

 4. tatjana says:

  U lap-top Acer (ne znam koji tip9 ušli su mi virusi, jer nisam odmah kupila antivirusni program. Koliko bi me koštalo otklanjanje virusa (njih 38) i instalacija antivirusnog programa?

 5. dcelcner says:

  Čišćenje virusa košta od 150-300 kn ovisno o vremenu izgubljenom na to. Instalacija antivirusnog programa je free ako ga kupite kod nas.
  Pozdrav

 6. jasmin says:

  dobar dan imam Acer eMachines e627 star je 3 godine. Laptop radi ne pregrijava nego sam pokvario sustav pc-a. pa me zanima kolika je cijena. Hvala

 7. dcelcner says:

  slobodno donesite u servis pa ćemo reinstalirati windowse

 8. Daniela Škarpa-Gudelj says:

  poštovani,
  trebao bi mi novi ekran za laptop ASUS K73E-TY076V .Možete li ga dobaviti i kolika je cijena s ugradnjom?Hvala

 9. amir says:

  pozdrav,zanima me nesto u vezi laptopa,imao sam univerzalni punjac na kojem se glave mogu mjenjati i desilo mi se to da sam zamjenio plus i minus i onda sam kupio original punjac i kad ga stavim ono bljesne i lampica na punjacu prestane raditi pa me zanima koliko dodje pregled ili mozda samo taj dio gdje ide punjac-fujitsu siemens amilo.hvala

 10. Mate says:

  Pozdrav!

  Imam asus n53sv 64 bit sistem windows 7 home premium. Trebao bi zamijeniti hard disc i zanima me koliko bi me to stajalo sa reinstalacijom windowsa.

  HVALA!

 11. dcelcner says:

  Pozdrav,

  Cijena HDD od 250.00GB sa instalacijom windowsa je 795.00kn bilo bi gotovo u roku od 1-2 dana.

  Lp

 12. Marin says:

  pzdrav
  …imam HP CQ 56-120sm na kojemu je otisla graficka kartica…dali se da poraviti ako da,koliko dode popravak…lp.Marin

 13. dcelcner says:

  Pozdrav, grafička se može pokušati popraviti, ako uspije cijena je od 550 do 650 kn ako ne plaćate pregled 75 kn.

 14. dcelcner says:

  Pozdrav i isprika na malo dužem čekanju na odgovor, mail je otišao u spam. Što se tiče laptopa najbolje ga donijeti u servis da ga dečki pregledaju i tada ćete znati točnu dijagnozu.

 15. dcelcner says:

  Cijena može biti od od 800 do 1000 kn za rabljeni ako je dostupan ili od 1500 do 1800 za novi sa ugradnjom.Pozdrav

 16. Ana says:

  Pozdrav, imam laptop HP ProBook 4710s i trebam ga dat na čišćenje (od prašine, ne virusa :)) pa me zanima koliko bi mi to naplatili i koliko dugo bi vam trebalo da se napravi taj posao. Hvala.

 17. Domagoj says:

  Pozdrav! Trebalo bi mi očistiti od prašine laptop Dell Inspiron. Koliko treba čekati i koliko košta? Hvala!

 18. dcelcner says:

  Pozdrav,
  cijena je od 150 do 300 kn ovisno o kompleksnosti računala i treba jedan do dva dana.

 19. dcelcner says:

  Pozdrav,
  300 kn i jedan do dva dana

 20. zak valenta says:

  Poštovani

  trebao bih zamjeniti ekran na mini Lenovo notebooku S10,dali kojim slučajem imate ovu mogućnost i koliko bi bila cijena, hvala vam

 21. dcelcner says:

  Ekran se može zamjeniti, ali ima ih više vrsta i konektora. Donesite ga do servisa pa ćemo pogledati i javiti Vam cijenu.

 22. klody says:

  Pozdrav,
  Zanima me otkupljujete li polovne laptope ili možda ako mi možete preporučiti nekoga tko da?
  Radi normalno. Ima w7 ,fale mu 3 tipke,prosla mu je baterija i ima univerzalni punjac sa svim prikljucima. Ja sam kupila novi pa mi ovaj vise nije potreban.

 23. dcelcner says:

  donesite ga do servisa pa ćemo pogledati što se dešava, moguće je da usb nema dovoljno snage da ga pokrene, ali to ćemo vidjeti u servisu.

 24. dcelcner says:

  Pozdrav, bilo bi dobro da nam barem kažete koji model je u pitanju pa da vidimo ako ima zainteresiranih kupaca za njega. U svakom slučaju se javite. Lijep pozdrav

 25. klody says:

  toshiba satrllite L40-13G

 26. Hrvoje says:

  Pozdrav, imao sam nezgodu sa lap topom, naime uključen je pao sa stolice i izgleda sa se oštetio hard… Radi se o HP Pavilion dv5. Pošto sam u Opatiji odnio sam ga u servis Hobbit u Matuljima gdje mi je ugradio novi hard, te mi je kazao da mi nema spasa za podatke u starom hardu, dakle postoji li način da se ti podaci pokušaju spasiti, možda vi znate nešto bolje!?
  Lijep pozdrav

 27. labud says:

  Imam hp pavilon trebalo bi ga formatirat i instalirat windows i office sa nekim antivirusom kolika bi bila cijena toga kod vas.

 28. Rtoole says:

  Lijep pozdrav , imam MSI “all in one” računalo i jednog dana grom je udario pokraj kuće i uništio mi ETH priključak na računalu i onemogućuje mi kvalitetno spajanje na internet. Zanima koliko bi popravak došao i je li to uopće moguće. Unaprijed hvala.

 29. dcelcner says:

  Instalacija sa svim navedenim i Vašim softwareom je 300 kn. Sve ostalo je po dogovoru.

 30. dcelcner says:

  Pozdrav,
  Ponekad je moguće ako nije izgoren glavni chip od mreže, ali bez obzira uvijek se može staviti adapter za bežičnu komunikaciju ili za žičnu preko usb priključka. Donesite u servis da se pogleda pa će se napravit procjena i javiti Vam.

 31. dcelcner says:

  Postoji naravno, donesite do servisa da se pogleda, a ako mi ne budemo mogli postoji u zg poduzeće koji vadi podatke i iz totalno mrtvih diskova, samo im je cijena prilično visoka.

 32. dcelcner says:

  Pozdrav i isprika na dužem čekanju na odgovor. Pogledao sam malo specifikacije laptopa i mogao bi se prodati za cca 400-600 kn. Ako ste zainteresirani javite da ga ponudimo ljudima. Jedino bi prije toga trebalo da ga bar pogledamo da znamo u kakvom je stanju. Lijep pozdrav

 33. Romina says:

  Pozdrav
  sestra mi ima laptop HP Compaq nx6310. i punjač joj ne radi. tj. kad punjač uključi u laptop te u struju ne puni se baterija. trenutno korsiti posuđeni punjač. da li možda imate reezrvnih punjača za kupiti te kolika je cijena?
  Hvala

 34. marija says:

  Poštovani,
  pc mi ne prepoznaje usb priključke, koliko vidim slomljena su oba ulaza ( izvukla sam i neku plastiku iz jednog) pa me zanima da li je moguć popravak i koliko bi koštao.
  Hvala

 35. dcelcner says:

  Pozdrav,
  Vaš mail mi je otišao u spam, pa evo malo kasnije odgovaram. Popravak je moguć a cijenu bi Vam rekli kad pogledamo koliko je posla. Lijep pozdrav

 36. dcelcner says:

  Pozdrav,
  imamo rezerevnih punjača, ali možete donijeti i stari na popravak. cijena popravaka je do 150 kn. Rabljeni punjači su Vam do 250-350 kn a novi od 350 do 550 . Lijep pozdrav.

 37. Maja says:

  Pozdrav,
  Zanima me koliko bi me kostalo ppstavljanje novog napona u kuciste kompjutera

 38. dcelcner says:

  napajanje je 290 kn i servis 150 kn

 39. očajna says:

  Poštovani, uključeni lap mi je pao sa stola i od tad na desnoj strani nesti kao da krcka, ali pomalo kao da ima i ritma.. i nece se upalit vise lap, pise: windows is loading files i onda eror. koliko bi kostao popravak? vj se od udarca nesto pomaknulo unutra? hvala

 40. Flavio says:

  Poštovani, imam tablet acer iconia A1-810 na kojem je pukao ekran. Može li se zamijeniti ekran i kolika bi bila cijena? Drugo sve radi.

  Pozdrav

 41. dcelcner says:

  Vjerovatno je uslijed udarca oštećen hard disk. Popravak ovisi o vrsti i veličini harda koji će se ugrađivati te, a te kao i ostale informacije možete saznati kad ga detaljno pregledamo. Cijene pregleda je 75,00 kn.

 42. dcelcner says:

  Trenutno ne radimo zamjene ekrana na tabletima jer ih ima jako puno različitih modela i nemamo za sve odgovarajuće djelove. Možemo tablet poslati u Zagreb i vidjeti ako se može rješiti.

 43. Dalibor says:

  Pozdrav

  Otisla (tj odlemila se od zagrijavanja) mi je graficka na laptopu Toshiba Satellite A100.
  Koje su opcije za popravak i koja je cijena?

 44. dcelcner says:

  Cijena je od 550 do 650 kn
  lp

 45. denis says:

  .Oprostite disk od laptopa mi umire , zanima me kolika je cijena novog hard diska za dell inspiron n5110 ,ali ne obicnog nego otpornog na temp..

 46. dcelcner says:

  Pozdrav, ovisno o veličini i proizvođaču cijene se kreću od 450 kn nagore plus ugradnja i instalacija. Ako disk kupite kod nas ugradnja je free a instalacija je 300 kn sa driverima .lp

 47. darija says:

  Pozdrav, evo danas mi je antivirus pokazao da imam nekakav dropper-gen virus pa se bojim da mi ne napravi taj jedan virus kaos na laptopu..zanima me da li se moze ukloniti samo pomocu antivirusa ili cu trebati Vasu pomoc? hvala unaprijed.

 48. sinisa says:

  Poštovani,
  imam HP LJ 1300 i prilikom printanja kod izlaska papira isti zgužva, na prvi pogled nije vidljivo nikakvo ostecenje, pa me zanima koliko bi iznosio popravak predpostavljam dijela preko kojeg izlazi papir.
  Hvala unaprijed

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>